Ciske de Rat

Ciske de Rat Foundation

Ciske de Rat Foundation helpt straatkinderen zoals Carlos (8) wereldwijd uit de problemen. Steun ook een project en geef straatkinderen een toekomst!

Missie

Met onderwijs, sport en spel, met aandacht en zorg ondersteunen wij kinderen van de straat. Want ook deze kinderen verdienen een kans op een normaal leven.

Geef straatkinderen een toekomst

Gezondheidsproblemen, drugsgebruik, geweld, misbruik en prostitutie zijn risico’s waarmee miljoenen straatkinderen dagelijks te maken hebben.

Missie

Met onderwijs, sport en spel, met aandacht en zorg ondersteunen wij kinderen van de straat. Want ook deze kinderen verdienen een kans op een normaal leven.

Word vrijwilliger van Ciske de Rat Foundation


Jouw hulp telt!

Vrijwilligers leveren een onschatbare bijdrage aan het werk dat Ciske de Rat Foundation kan doen voor straatkinderen. Als vrijwilliger help je Ciske de Rat Foundation met projecten en programma’s in Nederland; eenmalig of voor een langere periode.

Wat kun je doen?
Ciske de Rat Foundation heeft verschillende vrijwilligersfuncties. Je kunt deelnemen aan een lopende actie, fondsenwerver worden, begeleider bij activiteiten of zelf iets bedenken waar je weer anderen voor uitnodigt. Je kunt kiezen of je structureel of eenmalig helpt en of je je landelijk of lokaal inzet.

Wat krijg je terug?
Als vrijwilliger ondersteun je direct of indirect straatkinderen wereldwijd. Een unieke en zinvolle ervaring waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor vrijwilligers en relaties organiseert Ciske de Rat Foundation gratis bijeenkomsten en daarnaast krijg je volop mogelijkheden om eigen initiatieven te ontwikkelen. Als je al langere tijd vrijwilliger bij ons bent, krijg je een getuigschrift of aanbeveling. Maar ook iedereen met een paar vrije uurtjes kan ons al helpen!

Aanmelden
Wil je je aanmelden of meer weten? Ciske de Rat Foundation staat vrijwilligers graag bij om hen te adviseren, te begeleiden en te voorzien van de nodige materialen. We zijn bereikbaar via: 088-3665420 of via e-mail; info@crf.nl