Ciske de Rat

Ciske de Rat Foundation

Ciske de Rat Foundation helpt straatkinderen zoals Carlos (8) wereldwijd uit de problemen. Steun ook een project en geef straatkinderen een toekomst!

Missie

Met onderwijs, sport en spel, met aandacht en zorg ondersteunen wij kinderen van de straat. Want ook deze kinderen verdienen een kans op een normaal leven.

Geef straatkinderen een toekomst

Gezondheidsproblemen, drugsgebruik, geweld, misbruik en prostitutie zijn risico’s waarmee miljoenen straatkinderen dagelijks te maken hebben.

Missie

Met onderwijs, sport en spel, met aandacht en zorg ondersteunen wij kinderen van de straat. Want ook deze kinderen verdienen een kans op een normaal leven.

Onze projecten

Egypte

The Child Friendly School

€ 129,50 / 15.625,00

Ciske de Rat Foundation beschermt en helpt kinderen in Egypte. Het project van Face for Children in Need biedt praktische steun aan weeskinderen en straatkinderen in hun gemeenschap, ongeacht ras, cultuur en geloof.

Colombia

Voetbalproject

€ 439,00 / 18.730,00

Het voetbalproject dat Ciske de Rat steunt, biedt sport en spel aan kinderen in Colombia die te maken hebben met armoede, verslaving, geweld, gedragsproblemen. Het richt zich vooral op voetbal, de populairste sport in Colombia.

Colombia

Basketbalproject

€ 335,00 / 18.068,00

In Medellin, Colombia, heeft ruim een kwart van de meisjes tussen de 12 en 18 jaar een kind. Ciske de Rat Foundation wil met dit project de leefomstandigheden verbeteren voor meisjes van 8 t/m 18 jaar.

Over Ciske de Rat Foundation

Ciske de Rat Foundation

Ciske de Rat Foundation helpt straatschoffies uit de problemen, wereldwijd, door bij voorkeur gepassioneerde mensen uit de omgeving van de kinderen te ondersteunen in hun werk.
Lees meer...

Wie zijn wij?

Ciske de Rat Foundation bestaat uit een directeur / bestuurder en een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht werkt op vrijwillige basis en houdt toezicht op de (financiële) doelstellingen.
Lees meer...

Waar werken wij?

Ciske de Rat Foundation is in 2004 opgericht om Nederlandse kinderen in moeilijke situaties te helpen. In 2013 heeft de stichting een switch gemaakt naar straatkinderen wereldwijd.
Lees meer...

“Mijn ouders keken niet naar mij om, ik leefde op straat. Nu ga ik naar school en speel ik met vriendjes!”Husani, Child Friendly School

“Ik ga weer naar school en haal goede cijfers. Ook hebben we de finales bereikt met ons voetbalteam. Ik wist niet dat ik ooit zover zou kunnen komen!”Juan, Voetbalproject

“Elke dag zijn er veel meisjes die zichzelf verliezen in drugs, bendes en prostitutie. Dankzij het basketbalproject weten wij nu dat het ook anders kan. ”Luisa, Basketbalproject

Nieuws